« »

Českobudějovické menu

Šéfkuchař Clarion Congress Hotel České Budějovice se v letošním roce skutečně vytáhl a připravil na 18. května naprosto neuvěřitelné menu. Všechny chody snoubíme se skvělými rosé víny nebo sekty a jsou nabízeny za velmi sympatické částky v mini porcích!!!

 

Tartar ze pstruha potočního

Tartar ze pstruha potočního

 

Sušená vepřová panenka v bylinkovo ořechové krustě s cibulovým kompotem

Sušená vepřová panenka v bylinkovo ořechové krustě s cibulovým kompotem

 

Gratinovaný kanadský humr

Gratinovaný kanadský humr

 

Marinovaná kachní prsa ve skořici se švestkovým chutney

Marinovaná kachní prsa ve skořici se švestkovým chutney (1)

 

Grilovaná jehněčí svíčková s bramborovým pyré s medvědím česnekem

Grilovaná jehněčí svíčková s bramborovým pyré s medvědím česnekem

 

Melounový sorbet s likérem limoncello

Melounový sorbet s likérem limoncello

 

Domácí focaccia

Domácí focaccia

E-SHOP S NABÍDKOU VŠECH VSTUPENEK

Pohodlný nákup vstupenek v našem e-shopu.



Znojmo

Vinařský fond

Projekt s podporou Vinařského fondu.



Vína z Moravy, vína z Čech

KRÁL VÍN České republiky

Agentura Osma

Moje lahve

OBB

AMB Praha – váš dodavatel FORD

Rádio Blaník

Rádio Orion

Gastro&Hotel

FORD

Prima

Crystalex

Haier

NC Eden

BS Vinařské potřeby

kreativní agentura Graweb

Sahm gastro

Mělník

Wine wellness hotel Centro

Clarion Congress hotel Ostrava

Clarion Congress Hotel České Budějovice

Clarion Congress Hotel Prague

Park hotel

Břeclavský Deník

Znojemský deník

Kudy z nudy

Sommelier Hotel a Restaurant

Vinař&Sadař

Eska

Král sýrů

Aquila – nejlepší partner k vínu

Orrero

Coffee square

Hamé

Madeta – Tak chutná sýr

Moravia Lacto

Zámecké vinařství Bzenec

Vino Hort

Vinařství Volařík

ZD Němčičky

Vinařství Vajbar

Chateau Mělník

Národní vinařské centrum

Víno na dotek

FacebookPřidejte se k nám na facebooku