« »

Gastronomie hotelu Happy Star

Šéfkuchař hotelu se svým týmem připravil velmi zajímavé menu k letošní prezentaci, pokochojte se na vlastní oči.

 

Máte chuť? Objednejte si vstupenky již nyní!

 

Terinka z husích jater provoněná konakem a čerstvými bylinkami přelitá omáčkou z lesního ovoce

předkrm:

Terinka z husích jater provoněná konakem a čerstvými bylinkami přelitá omáčkou z lesního ovoce

Pečené filátko ze pstruha s grilovanou zeleninou s balsamikem a petrželkovým sosem a pečeným brambůrkem v rozmarýnu
hlavní jídlo 1:

Pečené filátko ze pstruha s grilovanou zeleninou s balsamicem, petrželkovým sosem a pečeným brambůrkem v rozmarýnu

Konfitovaný hovězí krk v bylinkovém sádle s mladým hráškovým luskem a bramborovo-mrkvovou pěnou
hlavní jídlo 2:

Konfitovaný hovězí krk v bylinkovém sádle s mladým hráškovým luskem a bramborovo-mrkvovou pěnou

Čokoládová pěna na jahodovém tataru s mátou
dezert:

Čokoládová pěna na jahodovém tataru s mátou

 

E-SHOP S NABÍDKOU VŠECH VSTUPENEK

Pohodlný nákup vstupenek v našem e-shopu.



Znojmo

Vinařský fond

Projekt s podporou Vinařského fondu.



Vína z Moravy, vína z Čech

KRÁL VÍN České republiky

Moje lahve

OBB

AMB Praha – váš dodavatel FORD

Rádio Blaník

Gastro&Hotel

FORD

Prima

Crystalex

NC Eden

kreativní agentura Graweb

Vranovská pláž

Wine wellness hotel Centro

Clarion Congress hotel Ostrava

Clarion Congress Hotel České Budějovice

Clarion Congress Hotel Prague

Park hotel

SOŠ Dvořákova

Břeclavský Deník

Znojemský deník

Sommelier Hotel a Restaurant

Vinař&Sadař

Rádio Orion

Kostelecké uzeniny

Král sýrů

Aquila – nejlepší partner k vínu

Orrero

Lavazza Blue

BS Vinařské potřeby

České stavby

České reality

Národní vinařské centrum

Víno na dotek

'
FacebookPřidejte se k nám na facebooku